Hoger Opgeleiden

Drie bekende datingsites voor hoger opgeleiden zijn: Parship, EliteDating en Match4me.

Hoger opgeleiden willen over het algemeen een date of partner van hetzelfde opeldingsniveau als zij zelf hebben. Je ziet, vooral onder vrouwen, weinig downdating: de meesten willen iemand met vergelijkbare scholing. Geen wonder dat datingsites voor hoog opgeleide singles erg succesvol zijn: ze voorzien in een duidelijke behoefte.

Meer hoger opgeleide singles

Het aantal singles met een goede opleiding stijgt gestaag, vooral ook omdat het aantal hoger opgeleiden in ons land steeds maar groter wordt. De helft van ons land is hoger opgeleid inmiddels! Voor een hoger opgeleide date zijn er een aantal interessante websites, die we hier zullen bespreken.

match4me hoger opgeleiden

Match4me

De datingsite Match4me.nl is speciaal voor hoog opgeleide singels en studenten. De dienst heeft dezelfde eigenaar als 50plusmatch.nl, en de werkwijze is ook vergelijkbaar.

Op Match4me kun je via een uitgebreid zoeksysteem goed uit de voeten. Hoewel de meeste leden 30+ zijn vind je hier ook veel single studenten. Ander goed nieuws is de abonnementsprijs, die in vergelijking met andere datingsites voor hoog opgeleiden laag te noemen is. Wat ons betreft een dikke aanrader, ook als je de ervaringen met Match4me leest van mensen die al lid zijn geweest.

e-Matching

Bekend van de slogan: “durft u het aan?”. Waarschijnlijk de bekendste datingsite voor hoog opgeleide singles van Nederland. Ook bij hen is de abonnementsprijs een stuk lager dan matchmakingsites als Elite Dating en Parship. Wel moet je dus zelf in de databank op zoek naar singles. e-Matching was onlangs jarig en had enkele leuke acties, maar deze zijn inmiddels voorbij. Opvallend veel studenten en studentes kiezen voor e-Matching.

Of zoek een hoger opgeleide date bij EliteDating of Parship

Concurrentie voor Match4me en e-Matching, want sinds een paar jaar is Elite Dating van hun algemene karakter afgestapt en laten ze zich nu gelden als datingsite voor de beter opgeleiden. Kennelijk is deze doelgroep interessanter; wat zeker is is dat hoger opgeleiden gemakkelijker de hoge abonnementskosten kunnen ophoesten.

dating voor hoog opgeleiden parshipSamen met Parship behoort deze datingsites tot de duurdere van ons land. Veel single studenten vind je hier dna ook niet; die zoeken hun date liever op Lexa of e-Matching. EliteDating.nl en Parship zitten ook anders in elkaar dan de twee eerder geonmede datingsites. Na het maken van een persoonlikjheidstest worden er beschikbare singles bij jouw profiel gezocht. Niet handmatig maar volgens een matching-algoritme. De hogere prijs zal hier deels mee te maken hebben. Hiermee willen we niet zeggen dat deze sites slecht of te duur zijn; de insteek is gewoon heel anders.

Voor hoog opgeleiden die niet zelf een speld in een hooiberg willen zoeken, maar gerichte aanbevelingen willen kan dit type datingsites een uitkomst zijn. Ben je student en geef je liever niet te veel uit? Alles voor studenten | Tips voor geld besparen, Geld verdienen en veel meer vind je op echtvoorstudenten.nl. Een grappig feitje: hoog opgeleide vrouwen wachten relatief lang met het eerste kind, meer dan meiden met lager onderwijs.

Speeddaten voor hoog opgeleiden: veel dates in korte tijd!

Stel je voor: jij en zo’n ruim dertig singles uit je eigen regio. Samen in een sfeervolle horecagelegenheid, en ook aan de drankjes is gedacht. Speeddaten is een prima manier om met andere (hoger opgeleide) singles in contact te komen. Na een praatje van enkele minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of wil ik deze leuke man of vrouw nog eens vaker spreken? Speeddaten is, zeker in vergelijking met internetdaten, vrij succesvol. Zo haalt speeddating-expert flitsdate.nl een matchingpercentage van 90%. EN lukt het niet een match te vinden dan treedt de Flitsdate matchgarantie in werking: je mag gratis nog eens meedoen aan een speeddate avond. De website aboutlove.nl biedt ook speeddating.

Dating Apps

Verder maken steeds meet hoog opgeleide singles gebruik van een dating app in plaats van een oldschool datingsite. Denk aan Happn, Tinder, Hinge en The Inner Circle. Voordeel is dat dating apps in de basis gratis zijn. Er zijn wel betaalde functies, maar zonder te betalen kun ej gewoon berichten sturen naar elkaar. Dat is een groot voordeel van dating apps ten opzichte van sites, waar je vaak moet betalen. Happn is specifiek een dating app die in grote steden populair is, onder jonge ambitieuze hoog opgeleiden en studenten.

Ervaringen met datingsites voor hoger opgeleiden

Heb je zelf al eens gedate via een van bovenstaande datingsites en wil je je verhaal kwijt op get-a-date.nl, navigeer dan naar het contactformulier en wellicht komt je verhaal op ons weblog terecht. Geef je gebruikers-ervaring zo uitgebreid mogelijk weer. Zo help je andere lezers van deze site met het maken van een goede keuze.

elite dating

parship