Haal alles uit je dating profiel

Weet jij hoe je alles uit je dating profiel kunt halen? Een dating profiel is zoveel meer dan wat de meeste mannen ervan maken. Een goed en sterk dating profiel zorgt ervoor dat jij berichten ontvangt van vrouwen die het initiatief nemen. Daarnaast wanneer jij zelf berichtjes verstuurd. Moet je dating profiel ervoor zorgen dat de dames die niet bij je passen, afhaken.

Dit scheelt jou tijd en bespaart je een paar saaie dates.

Hoe krijg je reacties op je dating profiel?

Grofweg bestaat je dating profiel uit twee delen. Je profieltekst en foto’s. Bij sommige sites heb je ook extra vakjes waar je meer in kwijt kunt. Maar je profieltekst en foto’s blijven het belangrijkst. Die trekken de aandacht.

Wanneer je reacties wilt op je profiel dan heeft dat zeker niet alleen met je uiterlijk te maken. Vooral als vrouwen je profiel bezoeken die niet opzoek zijn naar een scharrel, maar een relatie. Dan maak jij een goede kans om reacties te krijgen. Ook als je geen model bent.

Om reactie te krijgen op basis van je foto’s dan moet je iets interessants, leuk of grappigs plaatsen.

Nu moet je geen clown zijn, maar een leuk Halloween kostuum kan wel. Ook iets als bergbeklimmen of een andere niet alledaagse activiteit wekt nieuwsgierigheid op en laat zien wie je bent. Bijvoorbeeld een stoere sportieve man.

Vrouwen lezen ook profielteksten en daarom is het hebben van een goede tekst cruciaal als jij berichtjes wilt ontvangen. Bij het schrijven van de tekst gaat het vooral om wat je overbrengt. De gevoelens die je haar bezorgd, grappig, sociaal en zelfverzekerd zijn eigenschappen die je wilt tonen.

Veel mannen zeggen dat zij zo zijn, maar het meest effectief is als jij dit toont. Dit kan je doen door een situatie te beschrijven of een anekdote te vertellen. Daarmee maak jij je tekst leuk om te lezen, is deze positief afwijkend van de rest en ontdekt zij wie je echt bent.

Hoe trek je de juiste vrouw aan

Met je profieltekst kan je vrouwen aantrekken. Maar uiteindelijk wil je ook de juiste vrouw aantrekken. Zo verspil je geen tijd aan berichtjes sturen of een slechte date.

De manier om met je dating profiel vrouwen te filteren doe je ook met je profielfoto’s en tekst.

Door zoals eerder aangegeven sportieve en foto’s te plaatsen waarop je actief bent. Zorg je ervoor dat je geen bankzitters aantrekt. Maar een sportieve en ondernemende vrouw.

Wanneer je foto’s plaatst van festivals of vakanties, wek je de aandacht van vrouwen die daar ook van houden.

Om met je profieltekst de juiste vrouwen te filteren, kan je natuurlijk de eigenschappen benoemen, die je zoekt. Maar door ook gebruik te maken van humor, zorg je er ook voor dat je niet iemand ontmoet waarmee je totaal niet kunt lachen. Omdat jullie humor erg verschillend is.

Vertel ook in je tekst wat je niet zoekt. Naast dat je hiermee vrouwen filtert. Kom je ook niet over als iemand die oppervlakkig is of überhaupt al blij is met een date.

Wil je meer tips over hebben van een goed datingsite profiel? www.dating360.nl/profiel/tips. Heb jij nog tips voor een beter en efficiënter dating profiel? Laat het ons weten.