Hoe vind je de juiste vrouw op een datingsite?

De juiste vrouw; hoe vind je die nu op een datingsite? Wanneer je geen tijd hebt om 20 vrouwen in een jaar te daten en opzoek bent naar een leuke relatie. Dan is het belangrijk dat als je een date hebt, jij de juiste vrouw ontmoet. Zodat je na een paar dates al ‘beet’ hebt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er verschillende manieren om jezelf in een goede richting te sturen.

Wat straal jij uit?
Dit is het eerste belangrijk punt. Want wat jij uitstraalt, dat trek jij aan. Wanneer jij je hier van bewust bent, kan je dat in je voordeel gebruiken om de juiste vrouw aan te trekken.

Stel jij wilt een sportieve, zelfverzekerde slimme vrouw met humor. Dan moet je begrijpen dat zo’n vrouw vooral aangetrokken is door een zelfde soort man.

Maar als jij in je profieltekst, of dating berichten onzekerheid toont, dan wordt het al een stuk lastiger zulke vrouwen aan te trekken. En het omgekeerde is ook waar. Wanneer jij dit wel allemaal uitstraalt, dan zal een onzeker niet sportieve vrouw, jouw links laten liggen. Omdat ze denkt toch geen kans te maken.

Daarom is het erg belangrijk dat jij met je foto’s en profieltekst goed uitstraalt. Wat het type vrouw waar jij opvalt naar op zoek is. Laat jezelf dus goed zien. Gebruik humor zodat de vrouw met de zelfde soort humor om je kan lachen.

Gebruik filters
Veel mannen zijn op datingsites geneigd geen filters te gebruiken. Dit is niet slim omdat je daarmee de kans dat je iemand date die niet bij je past vergroot.

Door niet duidelijk voor een bepaald type vrouw te gaan. Loop je niet alleen het risico dat je tegen iedereen praat en daardoor tegen niemand. Maar ook dat je de verkeerde vrouwen date.

Als een vrouw merkt dat je standaarden hebt, weet wat je wilt en zij ziet zichzelf in dat plaatje. Dan pak je het goed aan. Zet daarom ook in je profiel wat je wel en niet aantrekkelijk vindt.

Een andere goede manier om te filteren en vrouwen aan te trekken is met je eerste bericht. Focus je niet op het aantal reacties, maar de kwaliteit.

Door alleen een compliment te geven en algemene vragen te stellen. Is de kans op een reactie niet erg groot, omdat zo’n bericht niet echt aanspreekt. En mocht je wel een reactie krijgen, dan moet je nog uitzoeken of zij je type is.

Wanneer je een bericht schrijft met jouw humor waarin zij al een beetje kan voelen hoe je bent. Door de manier hoe jij ergens op reageert. Of te ontdekken wat jouw denkbeeld is bij een bepaald onderwerp die zij in haar profiel besprak.

Is het bericht voor het type vrouw die bij jouw past veel leuker om te lezen en is de kans dat je van haar een reactie krijgt ook groter. Daarnaast zal deze reactie ook meer uitgebreid zijn, omdat jij niet zo’n standaard berichtje verstuurde.

Voor meer online dating tips bezoek www.dating360.nl en krijg meer dates!

Heb jij de juiste vrouw gevonden?

Ben jij en lezer die de juiste vrouw via ene datingsite hebt gevonden? Dan kun je je hopelijk vinden in bovenstaand verhaal. Wellicht heb je zelf nog tips met betrekking tot het vinden van de juiste vrouw via internet.