Flirten op school, en hoe weet je of een meisje verliefd op je is?

Flirten kan best lastig zijn, zeker als de jongen of het meisje dat je leuk vindt bij je op school zit. Je ziet elkaar vrijwel iedere dag, maar hoe flirt je met diegene zonder dat de hele school weet dat je gek op diegene bent?

1 op 1

De jongen of meid waar je gek op bent, komt niet zomaar op je af als je de hele tijd met je vrienden of vriendinnen bij elkaar zit. Andersom zou dat ook niet gebeuren namelijk, wat als je wordt afgewezen?! Ga af en toe even alleen zitten of praat met elkaar in de klas zodat de drempel een stuk lager ligt.

Flirten: Complimenten doen het goed

Geef een complimentje, maar dan wel eentje die je echt meent. Complimenten moeten niet al te veel opvallen, je moet ze soms zeggen en goed timen. En ook echt ├ęcht menen. Dan komen ze goed binnen en heb je er het meeste aan.

Knipoogjes

Knipogen is leuk en speels. Het is misschien wel de beste manier om te flirten. Je blik en de manier waarop je kijkt zegt een hele hoop. Loop je langs elkaar? Kijk diep in de ogen en langzaam weer weg. Lach erbij en knipoog als dat gepast is.

Glimlachen!

Mannen vinden het enorm leuk als vrouwen lachen en glimlachen. Het is sexy en verleidelijk. Dus als vrouw gooi je je lach in de strijd en win je de gewenste man zo voor je.

Vlotte babbel

Je moet elkaar goed leren kennen en daarvoor moet je met elkaar praten. Praat dus met elkaar! Wat vind je leuk, wat vindt de ander leuk en waar kun je voor wakker worden gemaakt? Dat zijn dingen die je van elkaar wilt weten en hoe je het in leven staat. Leer elkaar kennen, dat is het begin van alle relaties!

Hoe weet je of een meisje verliefd is op je?

Flirten, relaties, verliefdheid en alle spanning die erbij hoort. Hoe weet je nou of ze je echt leuk vindt of dat ze zelfs al helemaal verliefd op je is?! We vertellen je hieronder een aantal zaken waar je op kunt letten. Het eerste dat we je in elk geval mee kunnen geven is dat wanneer een meisje jouw leuk vindt dat ze graag lacht. Dat is een teken dat ze zich op haar gemak voelt bij je, zeker als ze lacht om een heel flauw grapje weet je dat het goed zit.

Lichaamstaal

Lichaamstaal is een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten. Haar gebaren spreken boekdelen zullen we maar zeggen.

Belangrijk:

  • Ze zit heel vaak aan haar haar wanneer je in de buurt bent;
  • Ze wil graag oogcontact maken;
  • Ze kijkt je wat lang aan en slaat dan de ogen neer;
  • Ze raakt zichzelf vaak en duidelijk aan;
  • Ze recht haar rug of maakt het een beetje hol met haar schouders wat naar achter;
  • Ze raakt je zo nu en dan zogenaamd per ongeluk aan;
  • Ze zit helemaal naar je toe, als een soort open boek.

Doet ze een of meerdere van bovenstaande waar je bij bent? Dan vindt ze je leuk. Raakt ze je arm aan met haar hand, dan wil ze je heel graag, maar raakt ze je bovenbeen aan met haar hand dan wil ze je nu.

Vraag het!

Soms is de direct manier de beste manier. Het komt in de meeste gevallen zelfs super stoer over. Vragen staat vrij en als je met haar alleen bent is het de beste tijd om het te vragen. Leuk gevonden worden vinden meisjes helemaal niet erg en duidelijkheid willen we allemaal graag. Dus vraag het!

Hebben jullie nog tips over dit onderwerp? Weer jij het altijd gelijk als een jongen of meisje je leuk vindt? En waar merk je dit aan? Flirt jij veel op school?