Hoe valt een vrouw voor je?

Waar ik het vandaag over wil hebben is hoe je als man een vrouw voor je wint.
De dames komen een volgende keer aan bod. Neemt natuurlijk niet weg dat je als meisje een kijkje kunt nemen hoor!

Nou, verleiden van een vrouw is voor veel mensen net De Heilige Graal waar ze constant naar op zoek zijn. Ze hebben er veel voor over en geven soms letterlijk duizenden dollars uit om het te leren: ze lezen boeken, doen workshops, of kijken af van anderen…

Is deze Heilige Graal ook echt gevonden? Kom er even bij zitten. Er is veel theorie over ontwikkeld, vaak op non-wetenschappelijke basis om praktische redenen (hoe wil je je resultaten immers reproduceren?). Vraag is dus welke theorie uiteindelijk gelijk heeft…

Hoe valt een vrouw voor je?

Laten wij dan kijken naar wat er essentieel is om twee zielen tot een te laten smelten. Beiden moeten elkaar echt leuk vinden, dus beiden moeten ook zeg maar voor het andere geslacht vallen. In principe is zoiets ook te faken, maar goed, het eggie is nog altijd beter dan de namaak, net als de bekende vergelijking tussen een echte Versace en een namaak Versace krijgen. Welk zou jij kiezen?

Volgen jullie nog? Mooi. De seksuele voorkeur is vaak niet het probleem: de natuur heeft het ons al in de schoot geworpen. Lekker makkelijk dus. Voor de mannen die twijfelen of vrouwen net zo gek van mannen worden als mannen over vrouwen, dan raad ik eens aan om wat forums af te struinen die over liefde en relaties gaan, zoals sekswoordenboek.nl

Biologie

Als je het dan nog niet gelooft, stel ik voor om eens een sexy man te worden, merk je het vanzelf wel. Nou, genoeg over de biologie. Als je hier meer over wilt weten, zou ik er maar eens wat over lezen bij David DeAngelo bijvoorbeeld. Veel mensen lezen zijn theorie alleen voor de versiertrucs, maar hij heeft ook interessante dingen die op biologisch niveau spelen.

Hoe valt een vrouw voor je? Laten we het nu over zeg maar de “psychologie” hebben: de dingen op emotioneel niveau. Een vrouw moet ook emotioneel gezien een band met een man voelen, of anders wordt het gewoon niks. Dat is ook de reden waarom vrouwen niet meteen sex met lekkere mannen willen hebben bijvoorbeeld. Uiterlijk alleen is dus niet alles.

Om maar eens terug te komen op de biologie: als wij kijken naar de mens, dan merken wij dat wij als mensen eigenlijk meer intelligentie hebben, dan dat nodig is om te overleven.
Als wij kijken naar andere diersoorten, zoals de apen (die dus veel minder hersens hebben), zien wij dat ze zich prima in de wildernis van Afrika kunnen handhaven. Een deel van die hersenen zijn dus OOK bedoeld om het andere geslacht zeg maar te kunnen paaien!

Nu dus de grote vraag: Hoe? Een van de manieren om ernaar te kijken is door te kijken hoe onze voorouders het deden. De vrouw toen moest een man hebben die niet alleen sterk genoeg was om haar te beschermen, maar ook over andere kwaliteiten moest beschikken: ze moest zich veilig bij haar voelen, zodat ze er zeker van is dat haar kind ook echt goed kon opgroeien en sexy kon zijn zodat die ook weer aantrekkelijk was voor het andere geslacht.

Geld en uiterlijk zijn niet alles

Zo merk je dat geld of uiterlijk niet de enige dingen zijn: een man met een goed uiterlijk en veel geld kan er immers weer zo vandoor gaan naar de andere vrouw, en dan bleef de vrouw met het kind alleen achter: “not in the child’s best intrest”…

Nu moet je natuurlijk niet bij de eerstvolgende vrouw zeggen hoe goed jij niet voor kinderen kan zorgen, want dat werkt averechts. Net zo averechts als dat je tegen een vrouw zegt dat je een leuke man bent en dat je ziet hoe zij zicht aangetrokken tot jou voelt. Grote kans dat je min of meer wordt weggehoond.

I warned you… De truc zit erin om het niet te zeggen, maar om het te zijn, wat zich uitdrukt in wat je doet, en hoe je het doet. Iemand met veel geld zal dus niet roepen dat hij veel geld heeft, maar je zult het zien door wat hij heeft en doet: hij zal waarschijnlijk modieuze kleding dragen die anderen niet kunnen betalen (wat niet altijd te zien is), of je zult iets aan zijn gedrag zien.

Kijk maar wat films en je zult wel een idee hebben. Wat je dus moet hebben is een man die veel geld heeft, er goed uitziet, en ook nog eens goed voor haar (dus je weet ook wat ze leuk vindt) en de kinderen kan zorgen. Af en toe een beetje tegenstrijdig, maar ja, zo is het leven.

De ideale vrouw

De ideale vrouw is er ook eentje op hoge hakken die de Mount Everest kan beklimmen, maar daar zal ik een andere keer op terugkomen. Als je een goede mix van deze factoren weet te maken, ben je er al een heel eind: je leven is op orde. Dat was je voorbereiding, maar het is “De Auditie” dat uiteindelijk telt.

Dat is het moment waaruit zal blijken dat je het laat gebeuren: De Vonk, De Klik, De Vibe, De Flow… Wat jij dus wilt, is dat dit gebeurt, en liever niet dat het gesprek nergens over gaat of erger nog: dat ze je finaal afwijst.

Het probleem is, dat dit nooit 100% te voorkomen is. Je kunt de kans proberen te verkleinen, door gelijkgestemden op te zoeken, maar je zal altijd het risico lopen dat het toch niks is, zelfs als het meisje eerst allerlei koop-signalen gaf of zelfs verliefd op je was! En als je met haar praat? Wat dan? De vrouwen zouden waarschijnlijk allemaal in koor roepen: “Wees nou gewoon jezelf!”.

Wees Aantrekkelijk voor een Vrouw

Zoals ik al eerder zei, zul je nooit 100% zeker weten of ze bij je past. Dat kunnen alleen jullie twee weten. Het enige wat je kunt doen is aftasten en zo dicht mogelijk in de buurt proberen te komen om de match te vormen… Dus, wat raad ik aan om een vrouw voor je te laten vallen? Om te beginnen moet je ervoor zorgen om aantrekkelijk te zijn voor die vrouw. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Raadpleeg hiervoor betrouwbare bronnen. Beste is natuurlijk: de vrouw zelf. Zorg er ook voor dat je de “regels” kent (geen geile wartaal brabbelen, niet te aantastelijk worden, niet teveel zorgen maken over pietluttige details, etc.), maar al doende leer je die wel. Wie je zelf bent laat ik helemaal aan jou. Zelf vind ik het leuk om naar voorbeelden in films te kijken, aangezien ik het leuk vind om mijn leven als een film te leven
(heeft zijn sterktes EN zwaktes), maar eigenlijk is het jouw feestje. Jij moet bepalen wat je leuk vindt om te doen.