Nieuwe Datingsite KomDaten.nl

Bij de datingwebsite KomDaten kunnen serieuze volwassenen die serieus op zoek zijn zich aanmelden. Of je nou op zoek bent naar een serieuze relatie, een spannende date of een vurige affaire, de motivatie om je aan te melden bepaal jij.

Zolang je maar serieus bent en andere leden met respect behandeld is iedereen van harte welkom. Je kunt je gratis inschrijven en je bent als gratis lid niet hopeloos beperkt in de mogelijkheden. Foto’s zijn gewoon zichtbaar, je kunt berichten ontvangen én versturen en je kunt webcam chatten. Met voordelige betaalde abonnementen (die je per maand afrekent) zijn er zelfs nog veel meer mogelijkheden. Die mogelijkheden variëren van eenvoudige en snelle contacten tot uitgebreide persoonlijkheidsrapporten en erotische vragenlijsten. Het is tevens mogelijk je profiel en zoekinstellingen zó in te richten dat je precies kunt aangeven wie je bent en waar je naar op zoek bent. Zo weet iedereen op deze datingsite waar hij/zij aan toe is en ontstaan er geen onjuiste verwachtingen.

KomDaten bekijkt handmatig nieuwe aanmeldingen

KomDaten controleert alle aanmeldingen, die moeten voldoen aan minimale eisen. Voldoet een profiel niet, dan wordt het weer verwijderd. KomDaten heeft geen nepprofielen en garandeert 100% echte profielen. Zo kan het zijn dat er niet alleen maar perfecte smoeltjes voorbij komen, maar je weet wel dat je contact hebt met echte mensen en geen geautomatiseerd systeem.

Leden kunnen zoekopdrachten bewaren voor herhaalde zoekpogingen en persoonlijke lijsten bijhouden van vrienden en mogelijke matches. Afspraken die je inplant kun je zelf bijhouden in je persoonlijke date-kalender. Ook publieke evenementen staan in deze kalender. Je kunt ook eigen berichten-templates aanmaken om openingszinnen of teksten over jezelf te bewaren, die je dan kunt toevoegen aan nieuwe berichten die je verstuurt aan andere leden.