Relatiebemiddeling

Heb je wel eens relatiebemiddeling overwogen? Naast online dating is relatiebemiddeling een uitstekende manier om aan een partner te komen.

Hoewel relatiebemiddeling een offline gebeuren is hebben de meeste betere relatiebemiddelingsbureaus wel een website. Daar kun je lezen wat hun werkwijze is. Een alternatief is natuurlijk een serieuze datingsite, zoals Relatieplanet.

De manier waarop relatiebemiddelingbureaus werken wil nogal eens verschillen per bureau.

Hier in Nederland zijn aardig wat relatiebemiddelingbureaus actief. Over het algemeen is hun doelgroep de wat oudere, hoger opgeleide vrijgezel. Ook zijn er relatiebureaus voor bijvoorbeeld christelijke singles. Liever contact met andere christenen door te daten? In dit artikel lees je meer over christelijk daten.

De relatiebemiddelingsbureaus van Nederland:

– Partnerselect.net
– 40plus relatie
– Puur-relatiebemiddeling.nl
– Relatiebemiddeling.com
– DatingOost.nl (voor senioren 50 – 80 jaar)
– Mens-en-Relatie.nl
– StichtingDate.nl
– Ensemble-Relatie.nl
– IlseRelatiebemiddeling.nl
– Relatiebemiddelingutrecht.nl
– Just2Match.com
– Date-match-relatiebemiddeling.nl
– Relatiebureau Haloa
– InterDuo Relatie Bemiddeling
– Klaver2 (voor spirituele en bewuste singles)
– Alerte
– DearHunters
– Samen-Verder (christelijke bemiddeling)
– Finishing Touch

Verder: check altijd of het bureau waar je je eventueel wilt inschrijven aangesloten is bij de Branchevereniging Relatiebemiddeling. En check ook of het het Singles Keurmerk van de branchevereniging heeft. Zo weet je dat je met een erkend en veilig bureau van doen hebt. Vraag altijd naar de voorwaarden voordat je start met bemiddeling.

Overigens, een goed bureau heeft eerst een al dan niet vrijblijvend intake-gesprek. Hier hoeft u dus niet noodzakelijkerwijs voor hoeft te betalen. Verder luistert een goed bureau naar je wensen en naar je verwachtingen. Verder leggen ze uit wat je van hun diensten kunt verwachten en wat je vooral niét moet verwachten. Zorg dat je weet waar je wel en waar je niet voor hoeft te betalen.

relatiebemiddeling hoog opgeleidenIn principe hebben de grotere bureaus een groter bestand waar ze uit kunnen putten, dus wellicht dat je daar het meest succes kunt hebben. Bovenstaande lijst wordt nog geupdate als daar aanleiding voor is; succes als je je besluit aan te melden bij een van de genoemde bedrijven. Missen we nog goede bureaus? Laat dat dan weten via het contactformulier, boven aan deze website.

Buitenlandse Relatiebemiddeling

Toch zijn er ook veel single manenn en vrouwen die het wat betreft relatiebemiddeling soms ook buiten ons land zoeken. Vooral dames uit Azie en Oost-Europa zijn populair. Er zijn tal van websites die deze service leveren.

Liever lokaal daten in je eigen regio? Bekijk lokaaldaten.nl. Of heb je een relatie en zoek je relatietherapie? Dit kan bijvoorbeeld bij Quint relatietherapie in Veenendaal.

Ervaringen met Relatiebemiddeling

Heb je gebruik gemaakt van een van bovenstaande relatiebemiddelingsbureaus. Dan horen we graag je ervaring. Laat gelijk even weten om welk bureau het gaat.