Vrouwen Versieren: het beste paard struikelt ook weleens!

Een mooie vrouw versieren heeft – zoals iedereen het wel weet – z’n haken en ogen. Niet per se dat je super knap, rijk of intelligent hoeft te zijn, maar meer omdat het de ene mooie vrouw niet per se het ander is.

Soms heb je dat alles vanzelf lijkt te gaan: je bent het helemaal en je hebt de tijd van je leven. Een andere keer… Dan kun je gewoon op worden gedweild, zo nietig voel je je als ze jou niet eens ziet staan…

Vrouwen Versieren; het gaat niet vanzelf

Na een tijdje krijg je wel een idee wat je zo’n beetje moet doen om een beetje goed voor de dag te komen bij vrouwen. Je kent de moves, je weet wat je moet doen, wat je niet moet doen, en wanneer het tijd is om met opgeheven hoofd een dame te laten voor wat ze is, omdat er een tal van factoren is dat het not meant to bewas. Vooral het laatste is waar ik het in deze blog post over vrouwen versieren over wil hebben.

Het is onvermijdelijk dat het weleens mis gaat bij het vrouwen versieren

Wat ik kan verzekeren is dat zo’n moment helaas onvermijdelijk is, hoeveel ervaring je ook met vrouwen hebt. Een van de meest voor de hand liggende is het slechte moment. Sommige momenten lenen zich niet echt voor om iets te beginnen. Een ervan is bijvoorbeeld dat je totaal wordt verrast en pas een idee hebt wat te zeggen als het te laat is. Een ander voorbeeld is dat het jou gewoon even niet uitkomt: je moest weer sociaal doen, en was niet echt in de flow, gebeurt ook vaak.

Je zit niet op dezelfde golflengte

Wat ook vaak gebeurt is dat je alles goed doet, lees: je laat jezelf van je beste kant zien, maar komt je erachter dat je niet op dezelfde golflengte met het meisje zit: zij begrijpt jouw grapjes niet, en als zij dubbel van het lachen ligt, sta jij er maar bij en kijk je ernaar…Ik verwacht dat dit in de toekomst steeds vaker voorkomt door de globalisering, en ook de individualisering: Een specifieke smaak hebben betekent dat je niet per se genoegen meer hoeft te nemen met elk potje of dekseltje. Dat is ook de reden waarom je steeds meer en meer singlesĀ hebt.

vrouwen versieren bij LexaWat men vaak vergeet is dat wij nog altijd afstammen van mensen die tienduizenden jaren geleden in stammen leefden: Ons kent ons, en vreemden worden gewantrouwd. De maatschappij laat soms misschien wel zien dat wij modern en vooruitstrevend zijn, maar soms zie je toch dat dit op gespannen voet zit met onze afkomst.

Tuurlijk, je kunt dit hele verhaal overboord gooien en je er niks van aantrekken, soms moet dat ook wel, want je moet een leap of faith nemen, maar uiteindelijk is het de bedoeling om samen een passie met een mooie vrouw te delen, en dat is dat je met je hoofd boven het maaiveld uit durft te steken! Dit hou je op de lange termijn alleen maar vol als je op dat gebied ook op dezelfde golflengte zit! Heb jij nog leuke adviezen over vrouwen versieren? Neem contact op met egt-a-date.nl