Wat te doen als online dating niet lukt?

Wat te doen als online dating niet lukt?

Je staat op een datingsite betaalt maandelijks of per kwartaal een bedrag, maar om de één of anderen reden heb je geen date gekregen. Wanhoop niet, want met een paar simpele aanpassingen krijg je dat zo voor elkaar!

Je dating profiel aanpassen

Jouw dating profiel is de basis van je succes. Een goed dating profiel trekt vrouwen aan en een slecht dating profiel stoot vrouwen af. Wanneer het aantal reacties dat je krijgt laat is. Dan is het belangrijk om kritisch naar je dating profiel te kijken.

Om dit te kunnen doen is het slim om ook de dating profielen van andere mannen binnen jouw leeftijdscategorie te lezen. Dan kan je kijken in hoeverre jouw tekst daarop lijkt. Vaak zijn de teksten heel standaard.

Wil jij opvallen en berichtjes krijgen van vrouwen zonder dat jij altijd het initiatief hoeft te nemen. Dan moet je een tekst hebben die haar emoties prikkelt. Vertel over je leukste belevenissen en ervaringen. Dat zegt voor haar meer dan dat je vertelt dat je graag een film kijkt of op stap gaat met vrienden.

Let ook bij je profiel erop dat je alles positief benadert. Kijk je tekst na of je niet per ongeluk jezelf omlaag haalt. Want sommige dingen zijn op meerdere manieren te interpreteren.

Bijvoorbeeld zeggen dat je soms stil bent. Dat kan ook negatief geïnterpreteerd worden. Geef dan aan wanneer je juist wel lekker kletst. Of laat het achterwegen.

Je dating bericht moet top zijn

In verhouding met mannen ontvangen vrouwen ongelofelijk veel berichten. Jouw bericht moet daarom van goede kwaliteit zijn, wil je een reactie krijgen.

Een goed bericht hoeft niet per se een lang bericht te zijn. Een goed bericht prikkelt net als je profiel haar emoties. Dit kan zijn, lachen, nieuwsgierigheid, verrast of een andere positieve emotie.

Vertellen dat je ook van paarden houdt, zij heel knap is of een ander oppervlakkige opmerking maken. Zal daar niet aan bijdragen. Maar als je merkt dat ze een sarcastische profieltekst heeft. In de plaats te vertellen dat ze er mooi uitziet, moet je van deze kans gebruik maken. En zelfde sarcastische humor in je bericht verwerken.

Dat maakt haar aan het lachen en vergroot de kans dat je een reactie krijgt.

Je hoeft dus niet een heel lang bericht te schrijven, het gaat vooral om de inhoudt. En als ze veel over zichzelf vertelt zal je bericht wat langer worden, omdat je meer punten hebt om op in te haken.

Kort gezegd: probeer je vooral in haar in te leven, bedenk wat jij met je bericht bij haar wilt losmaken en blijf weg van de gemakkelijke oppervlakkigheden.

Krijg haar op date

Wanneer je een goed dating profiel hebt en je reacties krijgt op je berichten. Dan ben je al goed op weg om op date te gaan.

Als je een reactie terugkrijgt, reageer op de punten die zij jou geeft. Haak in op haar berichtje in de plaats te vertellen wie jij bent of over iets totaal anders te beginnen.

Wanneer je dan weer een reactie terugkrijgt, dan kan je voor haar telefoonnummer gaan. Dit klinkt wellicht snel, maar je hebt het momentum aan jouw kant. Als iemand die veel berichten ontvangt, de tijd neemt om op jouw reacties te reageren. Dan is ze geïnteresseerd.

Ga daarom voor haar telefoonnummer. Dan kan je door haar te bellen en berichtjes te versturen beter leren kennen. Zij leert jou ook beter kennen en als je het gevoel hebt, dat jullie een klik hebben. Dan moet je voor de date gaan.

Aarzel daar niet in. Wanneer jullie veel te kletsen hebben en beide lachen. Dan is dat het juiste moment. En zij wil dat jij daarin het initiatief neemt, doe dat en het wordt beloond!

Voor meer tips zodat online wel lukt dan is dit een handig artikel.