Zo pak je online daten aan

De eenentwintigste eeuw is toch wel de eeuw van de efficiëntie aan het worden. Dit moet je natuurlijk ook toepassen op je liefdesleven. De tijd dat we in de dorpsdiscotheek de man of vrouw van onze dromen tegenkwamen is wel voorbij. Zeker ook omdat je allang niet meer zoveel tijd hebt om maanden om elkaar heen te draaien in diezelfde discotheek. Dat kan een stuk sneller en directer online worden gedaan. Alleen is dan wel de vraag hoe je online daten het beste aan kunt pakken. Gelukkig hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn, dankzij de tips van liefdescoach Tim Dunant.

Veel en snel

Het grote voordeel van online daten is natuurlijk de veel grotere vijver om in te vissen. Je hebt immers de beschikking over duizenden potentiële kandidaten uit het hele land of zelfs daarbuiten. Alleen is het dan ook weer niet de bedoeling dat je die allemaal aandachtig gaat zitten analyseren. Probeer zo snel mogelijk door de eerste selectie hen te gaan om de juiste aansprekende mannen of vrouwen te vinden en concentreer je daar op. Dit scheelt je sowieso veel tijd, maar ook een hoop onnodig gedoe. Sommige mensen hoef je helemaal niet te leren kennen. Dat kan je direct wel beslissen.

Vertrouw je instinct

Dit is belangrijk. Als je denkt dat iemand interessant is, dan is dat vaak ook zo. Je zou dit kunnen scharen onder de noemer instinct. Dit is echter niet helemaal waar. Het is immers aan de hand van wetenschappelijke tests te bewijzen waarom je sommige mensen interessanter vindt dan anderen. Dit komt bijvoorbeeld door het beeld dat je krijgt van de foto. Dit maakt gevoelens bij je los en dit is natuurlijk een goede indicatie of iemand de moeite van het beter leren kennen waard is. Zo ben je dus al snel op weg zonder dat het je heel veel tijd en moeite heeft hoeven kosten.